Ανθοϊαμα καρυδιάς για την καταπολέμηση της απογοήτευσης και της προσκόλλησης στο παρελθόν

Παρασκευή: Παρασκευή αποστάγματος (Η μέθοδος του βρασμού): 

Γεμίστε μία κατσαρόλα από ανωξείδωτο ατσάλι, την οποία έχουμε καθαρίσει με επιμέλεια, με το πιο καθαρό και διαυγές νερό που μπορείτε να βρείτε. Καλύτερο απ' όλα είναι το δροσερό νερό μιας καθαρής πηγής. Γεμίστε τα τρία τέταρτα της κατσαρόλας με άνθη, κλαδάκια και φύλλα όσο το δυνατόν περισσότερων φυτών του είδους, σκεπάστε την κατσαρόλα με το καπάκι και μεταφέρετέ την αμέσως στο σπίτι.

Αφαιρέστε το καπάκι και καλύψτε τα άνθη και τα φύλλα με το φρέσκο νερό μιας πηγής ή με μεταλλικό νερό χωρίς διοξείδιο του άνθρακα.

Φέρτε το νερό στο βρασμό και κατά διαστήματα πιέστε τα άνθη μ' ένα κλαδάκι από το ίδιο το δέντρο ή θάμνο, ώστε να μη βγαίνουν στην επιφάνεια του νερού, αλλά να παραμένουν βυθισμένα σ' αυτό.

Βράστε κατ' αυτόν τον τρόπο τα άνθη για μισή ώρα. Στη συνέχεια αφαιρέστε τα κλαδάκια, τα φύλλα και τα άνθη μ' ένα κλαδί, για να μην έθρει το νερό σε επαφή με ανθρώπινα χέρια.

Περιμένετε μέχρι να κατακαθήσει το υπόλοιπο των ανθέων και των φύλλων στον πυθμένα.

Γεμίστε ένα αποστειρωμένο μπουκαλάκι μέχρι την μέση με κονιάκ και χύστε σ' αυτό αργά το απόσταγμα, αφού το αφήσετε να περάσει από ένα χάρτινο φίλτρο.

Αμέσως ή αργότερα μπορείτε να διηθήσετε ακόμη μία φορά το υγρό που έχετε λάβει μ' αυτόν τον τρόπο.

Το τελικό θεραπευτικό παρασκεύασμα αποτελείται από δύο σταγόνες αυτού του αποστάγματος διαλυμένες στο νερό ενός σταγονόμεντρου φιαλιδίου.

Ιδιότητες: Η θετική έκφραση του Walnut εκδηλώνεται στη σταθερή στάση των ανθρώπων που γνωρίζουν ότι ενεργούν σωστά και ακολουθούν τον δρόμο τους στη ζωή χωρίς να επηρεάζονται από τους άλλους.

Το θεραπευτικό παρασκεύασμα μπορεί να βοηθήσει εκείνους που έχουν κάποια ιδανικά και συγκεκριμένους σκοπούς στη ζωή κι εργάζονται γι' αυτούς:

-Άνθρωποι που οδηγούνται σε λάθος δρόμους από τις ιδέες των άλλων

-Προσκόλληση στο παρελθόν

-Απογοήτευση

Χρήση:-Πόσιμο φάρμακο

-Για επάλειψη στα χείλη: Επαλείψτε τα χείλη του ασθενή με το θεραπευτικό παρασκεύασμα, όταν έχει χάσει τις αισθήσεις του.

-Το μπουκαλάκι με το θεραπευτικό παρασκεύασμα χρησιμοποιείται κατά τον ακόλουθο τρόπο: Σ' ένα κουτάλι γεμάτο νερό διαλύουμε τέσσερις σταγόνες του παρασκευάσματος, τις βάζουμε στο στόμα και τις καταπίνουμε μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Παίρνουμε τις σταγόνες τέσσερις φορές την ημέρα μ' αυτόν τον τρόπο.

Σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητη η πιο συχνή λήψη του φαρμάκου, για παράδειγμα κάθε λίγα λεπτά της ώρας μέχρις ότου παρουσιασθεί κάποια βελτίωση. Κατόπιν τα διαστήματα λήψης πρέπει να μεγαλώσουν, μέχρι να φθάσουμε τη συχνότητα των τεσσάρων φορών την ημέρα.

-Σε περιπτώσεις τοπικών πόνων, φλεγμονών, δυσκαμψίας, εκζεμάτων και παρόμοιων εξωτερικών συμπτωμάτων μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για επάλειψει των αντίστοιχων σημείων του σώματος μία λοσιόν, στην οποία έχει προστεθεί το φάρμακο.Διαλύουμε τρεις σταγόνες του θεραπευτικού μίγματος σε μια κούπα με νερό. 

Βουτάμε στο νερό ένα κομμάτι από καθαρό βαμβακερό ύφασμα και καλύπτουμε μ΄αυτό την σχετική περιοχή του σώματος. Μπορούμε, όταν αυτό είναι απαραίτητο, να μουσκέψουμε αρκετές φορές το ύφασμα.

-Για το μπάνιο: Μερικές σταγόνες του θεραπευτικού μίγματος μπορούν επίσης να προστεθούν και στη μπανιέρα.

Συμβουλές:-Τα θεραπευτικά άνθη μπορούν επίσης να ληφθούν και μαζί με άλλα φάρμακα. 

-Το φάρμακο μπορούν να πάρουν και όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στον ασθενή.