Ζελέ ματιών με αιθέριο έλαιο χαμομηλιού και αγγούρι για  φρεσκάδα και ζωντάνια

Παρασκευή: Στο μπλέντερ λιώνετε ένα αγγούρι. Κρατάτε 1 κουταλιά της σούπας από το χυμό του και 1 κουταλάκι του γλυκού από τον πουρέ του. Αναμιγνύετε μαζί με 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ, 1 κουταλιά νερό αμαμηλίδας και 1 κουταλάκι του γλυκού αλόη. Αν θέλετε προσθέτετε 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο χαμομηλιού. Βάζετε σε βαζάκι με ετικέτα.

Ιδιότητες: Διατηρείται στο ψυγείο για μια εβδομάδα.