Χυμός με Μέλι, Λεμόνι, Μήλο και Φραγκοστάφυλλο

Παρασκευή: Ανακατεύουμε 1/2 ποτήρι φραγκοστάφυλου, 1 κουταλάκι μέλι, 2 κουταλάκια φρέσκο χυμό λεμονιού, 1/4 ποτηρι χυμό μήλου και 2-3 κουταλιές παντζαρόζουμο και τα ρίχνουμε σε σέϊκερ με λίγο πάγο.

Ιδιότητες: Το φραγκοστάφυλο μας προσφέρει προστασία κατά των μολύνσεων και είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνη C. Επίσης, αποτοξινώνει και τονώνει. Το μέλι είναι γνωστό για τη θρεπτική του αξία, το λεμόνι είναι καθαριστικό του οργανισμού, ενω το μήλο είναι αποτοξινωτικό και βελτιωτικό της λειτουργίας των εντέρων και διατηρεί το δέρμα καθαρό χωρίς σπυράκια και κοκκινίλες. Το παντζάρι είναι ένας μικρός θησαυρός από πολύτιμα συστατικά. Είναι κατά της δυσκοιλιότητας, έχει ανοσοβελτιωτικές ιδιότητες, είναι πλούσιο σε μέταλλα και φολικό οξύ, και τέλος καταπολεμά τα δερματικά προβλήματα που εμφανίζονται από τη δυσλειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.

Χρήση: Συνιστάται να το πίνουμε το απόγευμα, και για 15 μέρες κάθε μήνα, ιδιαίτερα κατά την έναρξη της νέας σελήνης.

Συμβουλές: Μπορούμε εάν θέλουμε, να προσθέσουμε και χυμό από καρότο και ραπανάκι.