Ζελε από άνθη σαμπούκου και χαμομηλιού για απαλά χέρια

Παρασκευή: Ζεστένετε αρκετή ποσότητα βαζελίνης σε μπεν μαρί και μετά ρίχνετε ίσες ποσότητες από άνθη σαμπούκου και χαμομηλιού, ανακατεύοντας μέχρι να μην χωράνε άλλα στο υγρό ζελέ. Συνεχίστε το ανακάτεμα. Το σιγοβράζετε σκεπασμένο 45 λεπτά. Το στραγγίζετε και το φυλάτε σε βάζο. (Προτείνεται να χρησιμοποιηθεί μεγάλη ποσότητα βαζελίνης, γιατί μόνο έτσι θα απορροφηθεί αρκετή ποσότητα από τα άνθη του σαμπούκου και του χαμομηλιού).