Ζελέ αμυγδάλου για τα χέρια με ροδόνερο που ανακουφίζει και ενυδατώνει

Παρασκευή: Λιώνετε 8 κουταλιές της σούπας βαζελίνη σε μπεν μαρί, σε χαμηλή φωτιά. Τη βγάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε 8 κουταλιές της σούπας λανολίνη και τα χτυπάτε καλά μέχρι να γίνει το μίγμα σαν κρέμα. Χτυπώντας συνέχεια, προσθέτετε σταγόνα σταγόνα 2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο. Μετά με τον ίδιο τρόπο, προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας ροδόνερο. Χτυπάτε καλά το μίγμα μερικά λεπτά και το αφήνετε 8 ώρες. Το ξαναχτυπάτε και το φυλάτε σε βάζο.